Udgivet i Skriv en kommentar

5 fede og kreative dørstoppere

Papirflyver dørstopper

5 kreative dørstoppere

Dørstoppere er praktiske anordninger, som har en funktion i hjemmet eller bygningen. Nemlig at holde eller stoppe en dør. Men bare fordi den er praktisk, så behøver den jo ikke være hverken kedelig eller grim.

Vi har derfor her samlet 5 inspirerende dørstoppere, som er sjove eller fede. Og enten kan du købe dem i en butik, eller du kan blive inspireret til at lave dem selv, eller finde på noget andet sjovt til at holde dine døre.

STOP dørstopper

En dørstopper stopper en dør. Det er jo klart og åbenlyst. Så hvordan bliver det mere åbenlyst, end hvis man sætter en dørstopper som faktisk skriger det ud: STOP!

Denne sjove stopper har masser af humor, og velegnet til et hjem hvor man ikke lægger skjul på ting og gerne vil have et hjem med personlighed.

Stop dørstop

Papirflyveren har sat sig fast i døren

Unik ide og ser super sjovt og fed ud samtidigt. En papirflyver som dørstopper! Hvem har dog fundet på den idé. Men det skal opfinderen have – det ser virkelig sjovt og originalt ud.

Denne papirflyver er designet som en dørstopper. Den har kilet sig fast mellem døren og gulvet, men den er jo ikke lavet af papir, så den kan faktisk holde døren på plads.

Papirflyver dørstopper

Dørmanden James holder døren for dig

En rigtig gentleman holder selvfølgelig en dør for en kvinde. Og James er en rigtig gentleman. Dørmanden James er lavet og skabt til at holde døre for både mænd og kvinder og børn, og bliver aldrig træt i hverken arme eller ben. Han snorker heller ikke om natten, og lader ikke toiletbrættet stå oppe – for han bruger det slet ikke.

Dørmanden James er ganske enkelt den perfekte mand at have som dørstopper!

Mand stopper dør

Pas på når døren står åben – så blæser der blade ind

Når det er efterår, så er disse dørstoppere det perfekte valg. Blade i skønne efterårsfarver som ligger på gulvet, og selvfølgelig holder dørene. Men det pynter og giver et dejligt pift til rummet, og er noget man bemærker som både et sjovt påfund og noget der pynter

Blade dørstoppere er efterhånden ret udbredte og populære, og det er selvfølgelig fordi, de er kreative og godt fundet på.

Blad dørstopper

Den stærke gorilla klarer hvad som helst

Ham fyren her kan stoppe selv de tungeste døre. Skal din dør holdes – så køb en gorilla til at klare opgaven. En tung kæmpe gorilla i kunstlæder og fyldt med stålkugler, og så flytter den dør sig ikke meget.

 

Zuny gorilla

Det var 5 kreative og fede dørstoppere. Håber du kunne lide dem og blive inspireret af dem, og vi vil helt sikkert lave flere inspirationsartikler indenfor emne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *