Udgivet i Skriv en kommentar

Sammenlign priser på Bigbags

Bigbag priser kan jo variere virkelig meget! Men er man ude efter stort indkøb af en vare, det være sig træfliser, granitskærver, træpiller, sand eller noget helt andet, så skal man se sig godt for.

Det kan være lidt uoverskueligt at checke priser på de forskellige bigbags rundt omkring, og derfor holder man sig også tit til de butikker, man kender. Men der er mange penge at spare på at sammenligne priserne! Der kan være flere hundrede kroner per bigbag og i enkelte tilfælde tusinde kroner. Især hvis man køber flere på én gang.

Bigbag priser .dk kan man sammenligne varer på tværs af flere forhandlere. Det fungerer lidt ligesom Pricerunner, men her kan man bare se alt hvad der har med bigbags at gøre. Det er fx også træpiller i mindre poser, man ser priser på, og dermed kan man se i hvilken størrelse og form, man får den bedste pris.

Det er en relativ ny, men en sammenligningsside som vi på Dørstopper kan lide ideen omkring, da det handler om gennemskuelighed og at finde den bedste vare til den bedste pris hos den bedste forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *