Udgivet i Skriv en kommentar

Usædvanligt: Brug en dørstopper til at forhindre hotel indbrud

Dørkile gummi kile

Når man dykker ned i den forunderlige verden af de mange hundrede og tusinder forskellige dørstoppere, opdager man at de bruges på ligeså mange tusinde forskellige måder.

Udover at stoppe og holde døre er den mest almindelige anden måde at bruge dem på at bruge dem som pynt i hjemmet eller som bogstøtte på hylden. Eller endda de søde Dørstopper Dyr som legetøj til små børn.

Men vi stødte på en helt anden måde at bruge dørstoppere på.

Medbring dørstopper på hotel

Det var på det engelsksprogede forum Quora, at vi stødte på en herre, som havde et helt usædvanligt råd til hvordan dørstopperen kunne bruges. Det var ment som et råd til nogle andre, som havde problemer når de rejste rundt omkring, og boede på alverdens hoteller.

Det problem som spørgeren havde var nemlig, at der var tilfælde hvor man hørte om indbrud på hotelværelserne. Dvs at mens man arbejder eller ligger og sover på sit værelse, var der rapporteret om, at døren var blevet sparket ind på værelset. Og den lille kæde man kan hænge på døren, holder ikke en robust fyr tilbage.

Men så kom der det her meget utraditionelle råd, som han i øvrigt selv havde brugt ved mange lejligheder, og som var meget enkelt:

Medbring en dørstopper kile…

Hvorfor? Jo, fordi selvom døren er låst, og man har sat kæden for døren, så hjælper den bare ikke ret meget. Men en god dørstopper kile som bliver sat ind under døren, kan holde selv en stor mand for døren.

Ultra simpelt.

Måske er det ikke så relevant i Danmark, hvor vi ikke har samme problemer med indbrud på hoteller, men ikke desto mindre er det både sjovt og interessant at høre om. Og desuden kan det da sagtens også være et udmærket råd til hotelgæster i Danmark, hvis man af en eller anden grund føler sig lidt utryg ved at bo der.

Nu er det selvfølgelig vigtigt at understrege, at det jo altså ikke bare er et dørstopper dyr på 2 kg man sætter for døren 😀

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *