Udgivet i Skriv en kommentar

Vælg kvalitet

Byggemarked online

Byggematerialer i god kvalitet

En af grundene til at denne dørstopper side findes, er at det kan være svært at finde og vælge de rigtige materialer, når man bygger et hus eller renoverer et rum. Selvfølgelig kan man altid gå efter ”billig”, men ”rigtig til prisen” er endnu vigtigere, og derfor er god kvalitet i sine byggematerialer vigtigt at tage i betragtning.

Særligt på de små elementer som eksempelvis dørstoppere, er det bare kortsigtet tænkning at gå efter en billig vare i lav kvalitet. Det er jo ikke i sig selv dyre produkter, og selvom der kan være stor forskel i pris, og der kan være tale om relativt mange penge, hvis det er til mange døre, så er det bare en ting, som der er virkelig dejlig der altid står og virker som den skal.

Vælge de rigtige materialer

Når man så vælger materialer til sin bygning, og man herefter køber sine dørstoppere, så skal man lige tænke materialet ind. Det er ikke nok, at den dørstop man køber er pæn, og den skal selvfølgelig opfylde et funktionelt og praktisk formål. Men det er lige så vigtigt, at den er lavet i de rigtige materialer.

Et eksempel på det er at man nok ikke skal vælge elforzinkede stål dørstoppere, hvis de er placeret et sted, hvor der er risiko for at de kan ruste. Gummi kan være et særdeles godt materiale mange steder, især i børnehaver og institutioner hvor der er et sikkerhedshensyn at tage, men til gengæld er de ikke særlig pæne.

Så der er nogle forskellige afvejninger, når man skal vælge de rigtige materialer.

En dørstop er ikke en dørstop

Hvis man laver den øvelse, når man kommer rundt i forskellige hjem og bygninger, at holde øje med hvordan man de enkelte steder stopper og holder døre. Så vil man opdage, at det faktisk er helt utroligt udbredt at bruge forskellige metoder og forskellige dørstoppere.

Nogle er nemlig mere eller mindre synlige, fordi de også bliver til pyntegenstande i rummet, og andre skal helst skjules så meget som muligt. Nogle er fastgjort i gulvet, og andre er skruet ind i væggen.

En dørstop er derfor ikke bare en dørstop. Det er et stykke bolig inventar, som man virkelig bør overveje, da det typisk skrues fast i gulvet eller væggen, og derfor er noget der bliver en del af rummet i mange år.

Byggemarkeder

Man kan finde dørstoppere mange steder. Mange forskellige slags butikker har dem, og det gælder lige fra designer butikker til rene byggemarkeder – fysiske såvel som online.

Man kan kigge efter dørstopperne her på siden, eller man kan kigge i byggemarkederne. Her på siden kan vi anbefale at man kigger i følgende:

Byggemarkedet Davidsen (åbner i nyt vindue)

Frishop.dk dørstoppere og -holdere (åbner i nyt vindue)

10-4.dk  dørstoppere og -holdere (åbner i nyt vindue)

Der er selvfølgelig mange andre byggemarkeder, som også har dørstoppere, men som udgangspunkt kan du finde et dækkende udvalg her på dørstoppere.dk eller på en af ovenstående byggemarkeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *